צ'יזבורגר צ' דר עם שאלוט מקורמל
צ'יזבורגר צ' דר עם שאלוט מקורמל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם שאלוט, מיונז, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיונז אור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות רוק אור כקינוח. נסו צ'יזבורגר צ' דר עם שאלוט מקורמל, צ'יזבורגרים כפולים עם בצל מקורמל, ו צ'יזבורגרים ממולאים בייקון וצ' דר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני-נמוך.
להוסיף 2 כפיות שמן; מערבולת מעיל.
מוסיפים שאלוט ו 1/4 כפית מלח; מבשלים 15 דקות או עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם. מערבבים בחומץ; לבשל 1 דקה.
מערבבים בעדינות שום ובשר. מחלקים את תערובת הבשר ל 4 חלקים שווים, בעיצוב בעדינות כל אחד לתוך פטי 1/2 אינץ ' עבה. לחץ על הזחה בגודל ניקל במרכז כל פטי.
מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/4 כפית מלח.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף את הנותרים 1 כפית שמן למחבת; מערבולת מעיל.
הוסף קציצות, ומבשל במשך 3 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness. למעלה כל פטי עם 2 כפות גבינה; לכסות ולבשל 1 דקה או עד גבינה נמסה.
מקום 1/4 כוס ארוגולה על החצי התחתון של כל לחמניה; למעלה עם 1 פטי ורבע אחד של שאלוט.
מורחים על 2 כפיות מיונז על חצי העליון של כל לחמניה; מקום על גבי המבורגרים.