צ'יזבורגרים על האש עבים ועסיסיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'יזבורגרים על הקרקע עבה ועסיסי. מנה אחת מכילה 539 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו צ'אק בקר, גבינה, מלח כשר ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הגבינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח ביאנקה גבינה בגריל כקינוח. נסו צ'יזבורגרים עסיסיים בגריל, צ'יזבורגר הודו עסיסי., ו בית-Ground Bison Burgers (מתכונים דומים).
הוראות
מקום גריסה פיר, צינור הזנה, צלחת, למות, בורג של מטחנת בשר לתוך המקפיא.
מורחים חתיכות בשר באופן שווה בשכבה אחת על צלחת גדולה או גיליון אפייה מעוטר.
מקום במקפיא להקפיא עד מתחיל לקבל המשרד סביב הקצוות אבל עדיין נזיל, על 20 דקות. הגדר את מטחנת בשר עם צלחת 3 / 8ths אינץ'. טוחנים בשר לקערה קרה. עבודה במהירות, לטחון בשר שוב באמצעות צלחת 1/4 אינץ'. אם מטחנת או בשר מתחיל להתחמם מדי במהלך תהליך שחיקה, לחזור למקפיא במשך 10 דקות לפני המשך לטחון.
מורחים חתיכות בשר באופן שווה בשכבה אחת על צלחת גדולה או גיליון אפייה מעוטר.
מקום במקפיא להקפיא עד מתחיל לקבל המשרד סביב הקצוות אבל עדיין נזיל, על 20 דקות. עבודה בשלוש קבוצות, מניחים קוביות בשר בקערת העבודה של מעבד מזון. דופק עד קצוץ דק, על 15 עד 20 פולסים קצרים.
העבר לקערה וחזור עם בשר בקר שנותר.
צור בשר לארבעה קציצות על 1/2 אינץ רחב יותר מאשר לחמניות המבורגר עם דיכאון קל במרכז להסביר בולטות כפי שהם מבשלים. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל ומקררים עד שמוכנים לבשל.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, פרוש באופן שווה על צד אחד של באח פחם. לחלופין, להגדיר חצי מבערים של גריל גז לחום גבוה. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מניחים המבורגרים ישירות מעל גחלים חמות, מכסים עם פתחי אוורור פתוחים, ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד חרוך היטב ומרכז ההמבורגרים לרשום 43° על מדחום קריאה מיידית, על 5 דקות.
מניחים גבינה על גבי המבורגרים וממשיכים לבשל עד גבינה מותכת והמבורגרים לרשום 52° עבור בינוני נדיר או135 עבור בינוני, 1 עד 2 דקות יותר.
מעבירים המבורגרים לצלחת גדולה.
לחמניות טוסט מעל מרכז הגריל עד חום זהוב והתחממו דרך. המבורגרים למעלה לפי הצורך, במקום לחמניות, ומגישים.