צ'יטוס מצופה שוקולד
צ'יטוס מצופה שוקולד עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 36 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 238 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-109 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זה מובא לך על ידי אוכל רציני. נסו ברוקולי עם צ'יטוס, עוף אפוי פריך-המנה שגרמה למר נפלא לשים בצד את הצ'יטוס, ו עוגיות פצפוצי שוקולד עם שוקולד מוקצף שוקולד גאנש (מתכונים דומים).
הוראות
פתח את שקיות הצ ' יפס שלך ולשים אותם בקערה או על צלחת, כך שהם יהיו קלים להגיע כאשר אתה מוכן לטבול. קו גיליון אפייה עם נייר קלף ולהגדיר בצד.
בדוד כפול, להמס את פירורי שוקולד על אש נמוכה עד נמס, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה.
באמצעות הידיים, לטבול את שבב החטיף שלך בשוקולד המומס כך כ 3/4 של השבב מכוסה (החלק שאתה מחזיק עם היד שלך יישאר uncoated). הקש על הצד של המחבת כדי לאפשר עודף שוקולד לטפטף.
מניחים על גיליון קלף מוכן מרופד. חזור עם השבבים הנותרים.
בואו שוקולד מצופה שבבי להגדיר במשך כשעתיים. אם אתה רוצה לעשות אותם חמודים, להוסיף סוכריות.