קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

צ'ילאקיל עם הודו וסלסה עגבניות צלויות

צ'ילאקיל עם הודו וסלסה עגבניות צלויות
רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו מרק עוף, קרם פרש, טורטיות תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו Chilaquiles עם סלסה Ancho-tomatillo, Chilaquiles של מקס ואלי Sussman עם סלסה Tomatillo, ו 10 למעלה tomatillo s ו קלוי Tomatillo וסלסה זית ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום בתוך 3 1/2-quart flameproof לא מגיב תבשיל רדוד או מחבת עמוקה ל 375°f. פריי טורטיות בקבוצות, מפנה מדי פעם, עד הזהב, על 1 דקה, ולהעביר מגבות נייר כדי לנקז (להחזיר שמן 375°f בין קבוצות). בזהירות לשפוך את כל אבל 1 כף שמן חם לתוך קערת מתכת גדולה כדי להתקרר לפני השלכת.
מרכיבים שתצטרך
1
מחממים תנור ל 191°. מבשלים בצל בשמן בתבשיל על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים מרק וטורקיה ומבשלים, חשופים, ערבוב, עד הנוזל מצטמצם כ 1/2 כוס, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים 2 1/2 סלסה כוסות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מהחום ולזרוק עם רצועות מונטריי ג ' ק וטורטייה.
מרכיבים שתצטרך
5
אופים chilaquiles, חשוף, באמצע התנור עד מבעבע, כ 15 דקות.
6
להקציף יחד קרם fraîche וחלב.
מרכיבים שתצטרך
7
מגישים chilaquiles עם קרם fraîche, כוסברה, וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1
השתמשנו בתבשיל ברזל יצוק באורך 12 על 2 אינץ 'כדי להרכיב ולאפות את הצ' ילקילס שלנו. התבשיל הרדוד הרחב נתן לנו מספיק מקום לטיגון ולערבוב. זה גם איפשר איזון נחמד של טורטיות פריך על גבי אלה רכים יותר בתחתית.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.