צ'ילאקיל עם הודו וסלסה עגבניות צלויות
רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו מרק עוף, קרם פרש, טורטיות תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו Chilaquiles עם סלסה Ancho-tomatillo, Chilaquiles של מקס ואלי Sussman עם סלסה Tomatillo, ו 10 למעלה tomatillo s ו קלוי Tomatillo וסלסה זית ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בתוך 3 1/2-quart flameproof לא מגיב תבשיל רדוד או מחבת עמוקה ל 375°f. פריי טורטיות בקבוצות, מפנה מדי פעם, עד הזהב, על 1 דקה, ולהעביר מגבות נייר כדי לנקז (להחזיר שמן 375°f בין קבוצות). בזהירות לשפוך את כל אבל 1 כף שמן חם לתוך קערת מתכת גדולה כדי להתקרר לפני השלכת.
מחממים תנור ל 191°. מבשלים בצל בשמן בתבשיל על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מתרכך.
מוסיפים מרק וטורקיה ומבשלים, חשופים, ערבוב, עד הנוזל מצטמצם כ 1/2 כוס, כ 15 דקות.
מוסיפים 2 1/2 סלסה כוסות ומביאים לרתיחה.
הסר מהחום ולזרוק עם רצועות מונטריי ג ' ק וטורטייה.
אופים chilaquiles, חשוף, באמצע התנור עד מבעבע, כ 15 דקות.
להקציף יחד קרם fraîche וחלב.
מגישים chilaquiles עם קרם fraîche, כוסברה, וגבינה.
השתמשנו בתבשיל ברזל יצוק באורך 12 על 2 אינץ 'כדי להרכיב ולאפות את הצ' ילקילס שלנו. התבשיל הרדוד הרחב נתן לנו מספיק מקום לטיגון ולערבוב. זה גם איפשר איזון נחמד של טורטיות פריך על גבי אלה רכים יותר בתחתית.