צ'ילה Caribe בראוניז
המתכון צ'ילה Caribe בראוניז יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-36 דקות. מנה אחת מכילה 1183 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 69 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה, שמן קנולה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שיפודי שרימפס צ'ילה, קאריבה דג סנדל, ו קריבי קוסמופוליטן (מתכונים דומים).
הוראות
לטחון 1 עד 1 1/2 כפית. פתיתי פלפל עם מרגמה ועלי או מטחנת תבלינים עד חתיכות קטנות.
מערבבים בראוני, פתיתי פלפל טחון, וקינמון בקערה בינונית; להקציף עד מעורבב היטב. מערבבים ביצים, שמן, ומים עד מעורבב.
הוסף 3/4 גביע שוקולד פירורים לבלילה; הבלילה כפית למחבת משומנת קלות 13" x 9".
אופים ב 350 במשך 28 עד 31 דקות. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
מניחים 1 כוס שוקולד פירורים וחמאה בקערת זכוכית גדולה. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה או עד מומס; מערבבים שמנת הקצפה.
יוצקים תערובת על בראוניז מקורר, מתפשטים כדי ליצור שכבה דקה אפילו.
מניחים שאריות 1/4 כוס שוקולד בכוס מדידה 1 כוס, ומיקרוגל ב 30 שניות גבוהות או עד מומס.
יוצקים שוקולד נמס בשקית מקפיא פלסטיק zip העליון; לגזור חור זעיר בפינה 1 של שקית. צינור טפטוף זיגזג על בראוניס קר; מפזרים קלות עם פתיתי קריבה צ ' ילה, אם תרצה בכך. מקררים בראוניז לחיתוך קל.