צ'ילה-כוסברה פסטו
הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו עלי כוסברה, ל-3 צ'ילי סראנו, עלי פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ירוק צ'ילה כוסברה, רוטב פסטו ירוק בצ'ילה-כוסברה (פסטה), ו עוף שעועית לבנה צ'ילה ורדה עם כוסברה-סיד פסטו.
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק קטנה.
מוסיפים את השום וצ ' ילי ומבשלים על אש מתונה, מסתובבים, עד חרוך קלות בכל רחבי, על 15 דקות.
בואו להתקרר, ולאחר מכן לקלף את השום. פצל את הצ ' ילי לאורך ולהסיר את רוב הזרעים. קוצצים בגסות את הצ ' ילי.
להעביר את השום וצ ' ילי למעבד מזון או בלנדר.
מוסיפים את הפטרוזיליה, הכוסברה וכוס 1/2 של שמן זית ופירה. מתבלים את הפסטו במלח ומעבירים לצנצנת נקייה.
יוצקים מספיק שמן זית כדי לכסות את הפסטו על ידי 1/4 אינץ ' ומקררים עד 2 חודשים.