צ'ילה-שפשף סטייק עם תירס ופלפל אדום להתענג
סטייק עם תירס ופלפל אדום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם כוסברה, פפריקה, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צ'ילה-שפשף סטייק עם תירס מוקרם, קפה ו Ancho צ'ילה חצאית סטייק עם ירוק צ' ילה-תפוח להתענג, ו צ'ילה שפשף סטייק (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין להתענג, מברשת שמן על תירס ופלפל פעמון.
מניחים תירס ופלפל פעמון על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול; גריל 20 דקות או עד השחמה קלה, מפנה כל 5 דקות.
מניחים פלפל בשקית ניילון zip-top; חותם.
הסר את הפלפל מהתיק; לקלף וקוצצים.
חותכים גרעינים מאוזניים של תירס כדי למדוד 2 1/2 כוסות; להוסיף פלפל. מערבבים בצל והבא 4 מרכיבים (דרך 1/4 כפית מלח).
כדי להכין סטייק, לשלב 1/2 כפית מלח, אבקת בצל, ואת המרכיבים הבאים 7 (באמצעות פלפל שחור); לשפשף תערובת מלח באופן שווה על סטייקים.
מניחים סטייקים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 5 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקור יין נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.