צ'ילה-שפשף סטייק שטוח ברזל
צ'ילה שפשף סטייק שטוח ברזל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא פלחי ליים, טורטיות תירס, סטייק שטוח-ברזל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו סטייק שטוח ברזל עם לשפשף יבש, Mojo סטייק שטוח ברזל, ו סטייק ברזל שטוח במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה. לשפשף תערובת סוכר באופן שווה על סטייק; בואו לעמוד 10 דקות.
מניחים סטייק על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
תן לעמוד 10 דקות; לחתוך באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
מגישים עם פלחי ליים וטורטילות.
מקשטים כל מנה עם עלי כוסברה, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.