קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

צ'ילי

צ'ילי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'ילי. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך כמון טחון, מלח, אבקת צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תחרות צ'ילי השנתית ה -5: כניסה #2-Jamakian Jerk Chili + תפריט שבועי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף ולחתוך את הבצל כדי למדוד 1 כוס. לקלף דק קוצצים את השום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2
בסיר 3 ליטר, לבשל את הבשר, בצל ושום על חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מניחים מסננת או מסננת בכיור; קו עם עובי כפול של מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
יוצקים את תערובת הבשר לתוך מסננת לנקז. להחזיר תערובת בשר לסיר; להשליך מגבות נייר וכל מיצים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
לתוך הבשר, מערבבים את אבקת צ ' ילי, אורגנו, כמון, מלח, רוטב פלפל ועגבניות עם הנוזל שלהם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מחממים את התערובת לרתיחה מעל חום גבוה. לאחר תערובת הוא רותח, להפחית את החום רק מספיק כדי בועות תערובת בעדינות. מכסים במכסה; לבשל 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
7
מערבבים את השעועית עם הנוזל שלהם.
מרכיבים שתצטרך
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
8
חום לרתיחה מעל חום גבוה. לאחר תערובת הוא רותח, להפחית את החום רק מספיק כדי בועות תערובת בעדינות. קוק חשף כ -20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד עובי הרצוי.