זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. וזה מרהיב. נסו Enchiladas Suizas, Enchiladas Suizas, ו Enchiladas Suizas (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את המטאטא גבוה.
2
מניחים את poblanos תחת מטאטא חם ו char עד השחרה כל הצדדים, 10 עד 12 דקות. השאר את דלת התנור סדוק כדי לאפשר לאדים לברוח.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים את הפלפלים בקערה ומכסים בחוזקה בניילון נצמד. אפשר לפלפלים להתקרר מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
4
בעוד פלפלים char, חום שמן זית כתית נוספת במחבת צדדית גבוהה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים עוף וחום קל, 3 עד 4 דקות. מערבבים בצל, חלפיניו ושום ומבשלים כדי לרכך את הבצל כ 5 דקות. בעוד בצל לבשל, למקם טומטילו וכוסברה במעבד המזון ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6
יוצקים את tomatillos לתוך תערובת העוף ומערבבים לשלב. מערבבים במניות עוף ודבש, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים צ ' ילי 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
כאשר פלפלים poblano הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, להסיר זרעים וקוצצים, מערבבים לתוך צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר מחבת צ ' ילי מחום ומערבבים מיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
9
הוסף כמויות של קרם פרש על גבי הצ ' ילי, הצבת כפיות באופן שווה על פני המחבת. מכסים את המחבת בשכבה של שבבי כתוש העליון עם גבינות ג ' ק שוויצרי מונטריי.
מרכיבים שתצטרך
10
מקום תחת broiler עד חום תוסס.
11
מגישים ממחבת חמה, כפית צ ' ילי לתוך קערות ארוחת ערב רדודות. טאצ ' דאון!
צ ' ילי ניתן לזווג עם קאווה, גרנאש, ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Bodegas Naveran ברות קאווה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.