צ'ילי אנצ' ו שרימפס קינמון
זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. אם יש לך אבקת צ'ילי אנצ' ו, קינמון טחון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צ'יפוטלה אנצ' ו, צ'ילי צ' וריסו Ancho, ו אנצ'ו צ' ילה-עוגיות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את השמן, צ ' ילי וקינמון בקערה גדולה מספיק כדי להתאים את השרימפס, רצוי אחד שיש לו מכסה טוב. אם אתה לא יכול למצוא אבקת צ 'ילי אנצ' ו, אתה יכול להשתמש אבקת צ 'ילי רגיל אשר מוסיף אבקת שום, כמון, אורגנו ומלח צ 'ילי אנצ' ו. אבל אין שום דבר רע בקצת טעם נוסף.2 אם אתה הולך עם שרימפס קלופים, אתה יכול פשוט להוסיף אותם למרינדה.3 אם אתה הולך עם שרימפס בקליפה, אני ממליץ על פרפר חלקי. באמצעות סכין חדה, או אחד עם קצה משונן חד, לחתוך את הקליפה לאורך החלק העליון (בחזרה?) של השרימפס כך שאתה חותך באמצע הדרך דרך השרימפס מהראש עד הזנב. זה יאפשר למרינדה להיכנס ולטעום את השרימפס טוב יותר.
הוסף את השרימפס הטמא למרינדה.4לשים על המכסה, או כמה שכבות בריאות של ניילון לעטוף ולנער כדי לקבל את כל השרימפס מכוסה. חזור למקרר או טוב יותר, על מיטת קרח, במשך כ -15 עד 20 דקות.5עבור התוצאות הטובות ביותר, לשים את השרימפס על שיפוד. בחרתי בדרך העצלנית והשתמשתי בסל הגריל שלי.6Prepare הגריל לחום בינוני ישיר צלייה.7Grill עבור כ 2 1/2 עד 3 דקות בכל צד, או עד הבשר כבר לא שקוף.