המתכון ארבע-צ'ילי צ' ילי מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 700 קלוריות. אם יש לך פפריקה, בצל, צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאדג'קינמון כקינוח. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. עם כפית ציון של 80% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: תחרות צ'ילי השנתית ה -7: כניסה # 5-צ'ילי צ' ילי חריף, ירוק צ'ילי צ' ילי, ו ירוק צ'ילי צ' ילי.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בתבשיל ברזל יצוק אמייל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2
מוסיפים חצי בשר טחון בחתיכות גדולות ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד חום בתחתית, על 4 דקות. מערבבים ומבשלים עד שרוב הוורוד נעלם, כ 3 דקות; לשמור על הבשר בחתיכות גדולות.
מוסיפים את הבצל, שום jalapeos ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את אבקת אנצ ' ו ופפריקה ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
7
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד הדבק מבריק ומתחיל חום, על 5 דקות. מערבבים את העגבניות והמיצים שלהם, את ציר העוף ואת הבשר מבושל וכל מיצים שהצטברו. להביא רתיחה על חום גבוה בינוני. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 1 1/2 שעות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
מוסיפים את השעועית, הצ ' יפוטלס והאורגנו ומבשלים עוד 30 דקות. מתבלים במלח, פלפל וקמצוץ גדול של קינמון.
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Castellroig קאווה ברוט. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.