קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות38
מגזין

צ'ילי בקר עם אנצ' ו, שומה, וכמון

צ'ילי בקר עם אנצ' ו, שומה, וכמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל צ'ילי בשר בקר עם אנצ' ו, שומה, וכמון. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 55 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 624 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל קאיין, חומץ תפוחים, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. וזה די טוב. מתכונים דומים: צ'ילי בקר עם אנצ' ו, שומה, וכמון, צ'ילי בקר שפשף אנצ' ו, ו צ'ילי בקר שפשף אנצ' ו.

הוראות

1
טוסט כמון זרעים smallskillet כבד על חום בינוני עד ריחני, ערבוב לעתים קרובות, 4 עד 5 דקות. מגניב; grindfeinly ב spice מיל או מרגמה עםפסטלה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כמוןזרעי כמון
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
בייקון מטוגן בסיר גדול מעל בשר בינוני עד חום ופריך. להשתמש בכפית קרושה, להעביר בייקון לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
סירסיר
3
מפזרים בשר עם מלח ופלפל. Workingin 4 קבוצות, בשר מוקפץ בטפטופים potuntil השחמה, על 5 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בקרבקר
4
להעביר בשר בקר ורוב טפטוף לקערה עם בייקון.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
בקרבקר
5
מוסיפים בצל ושום לסיר.Sauté עד בצל מתחיל חום, על5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
להוסיף 1/2 מרק כוס לסיר. Bringto להרתיח, מגרד את חתיכות השחמה. Returnbeef, בייקון, וכל מיצים שהצטברו topot.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
מערבבים באבקת אנצ 'ו צ' ילה, אבקת טקסס-stylechili, להדביק שומה, 2 כפיות מלח,חומץ, אורגנו, וזרעי כמון.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ 'ילי אנצ' ואבקת צ 'ילי אנצ' ו
זרעי כמוןזרעי כמון
אורגנואורגנו
חומץחומץ
מלחמלח
8
מוסיפים 3 מרק ספלים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך מאוד ומבשלים בעדינות חשפו untilbeef הוא מאוד רך, ערבוב occasionallyand הוספת מרק יותר על ידי 1/2 כוס מלאה אם chiliis יבש, על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
9
מערבבים בmasa byteaspoonfuls כדי לעבות צ ' ילי או להוסיף morebroth על ידי 1/4 חופנים לדקים. Season chiliwith מלח, פלפל, קאיין, אם desired.DO קדימה: ניתן לעשות 3 ימים קדימה. 1hour מגניב. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר. לחמם מחדש על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פלפלפלפל
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
מלחמלח
1
יצא לגירסתו asdesired. מצקת צ ' ילי לתוך קערות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת
2
* זמין בסעיף התבלינים של מאניסופרמרקטים ובשווקים לטיניים.
3
** זמין בסעיף המזונות הלטיניים שלרוב סופרמרקטים ובשווקים לטיניים.
4
*** ידוע גם בשם masa harina; זמין atmany סופרמרקטים בשווקים לטיניים.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת אנצ'ו צ' ילה טהורהאבקת אנצ'ו צ' ילה טהורה2חתיכות טופי הית' ברנייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם42 כפות חמאה מומסתפרוסות בייקון, קצוץפרוסות בייקון, קצוץ8281 לב מפאלדי טרי אם אפשר(או יותר) מרק בשר, מחולק(או יותר) מרק בשר, מחולק0חתיכות טופי הית' ברפלפל קאיין (אופציונלי)פלפל קאיין (אופציונלי)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת אבקת צ'ילי בסגנון טקסס (כגון Gebhardt)תערובת אבקת צ'ילי בסגנון טקסס (כגון Gebhardt)2קילוגרםצ'אק צלוי ללא עצמות, גזוז, לחתוך לקוביות 1/2-ל 3/4 אינץצ'אק צלוי ללא עצמות, גזוז, לחתוך לקוביות 1/2-ל 3/4 אינץ11 כף אורגנו מיובש3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'11 כף אורגנו מיובשהדבק שומההדבק שומה4largesשיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ8שרימפס וורידיםבצל לבן קצוץ, אדום או ירוקבצל לבן קצוץ, אדום או ירוק8שרימפס וורידיםפרוס טרי או כבוש צ'ילי jalapeñoפרוס טרי או כבוש צ'ילי jalapeño11 כף אורגנו מיובשמאסה (תערובת טורטייה תירס)מאסה (תערובת טורטייה תירס)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל גדול, קצוץ (אודותבצל גדול, קצוץ (אודות2חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובש, מתפורראורגנו מיובש, מתפורר8שרימפס וורידיםצ'יפס טורטייה או קרקרים צדפותצ'יפס טורטייה או קרקרים צדפות8שרימפס וורידיםחם, מבושל טרי או סחוט שעועית שחורה משומר או שעועית פינטוחם, מבושל טרי או סחוט שעועית שחורה משומר או שעועית פינטו8שרימפס וורידיםגבינת צ'דר מגוררת, גבינת מונטריי ג' ק, או queso פרסקוגבינת צ'דר מגוררת, גבינת מונטריי ג' ק, או queso פרסקו2חתיכות טופי הית' בר(או יותר) מלח(או יותר) מלח

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי בתפריט? נסה זיווג עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Casteller קאווה ברוט עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Casteller קאווה ברוט
Casteller קאווה ברוט
הקסטלר ברוט קאווה מציג תפוח ירוק וניחוחות הדר. בפה, יש לו טעמים פריכים, טריים עם הערות הדר ליים ורק מגע של מתיקות. יש לזה טעם טרי, נקי ועצבני.