תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל צ'ילי בשר בקר עם אנצ' ו, שומה, וכמון. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 55 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 624 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל קאיין, חומץ תפוחים, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. וזה די טוב. מתכונים דומים: צ'ילי בקר עם אנצ' ו, שומה, וכמון, צ'ילי בקר שפשף אנצ' ו, ו צ'ילי בקר שפשף אנצ' ו.
הוראות
1
טוסט כמון זרעים smallskillet כבד על חום בינוני עד ריחני, ערבוב לעתים קרובות, 4 עד 5 דקות. מגניב; grindfeinly ב spice מיל או מרגמה עםפסטלה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כמון
טוסט
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
2
בייקון מטוגן בסיר גדול מעל בשר בינוני עד חום ופריך. להשתמש בכפית קרושה, להעביר בייקון לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
קערה
סיר
3
מפזרים בשר עם מלח ופלפל. Workingin 4 קבוצות, בשר מוקפץ בטפטופים potuntil השחמה, על 5 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בקר
4
להעביר בשר בקר ורוב טפטוף לקערה עם בייקון.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
בקר
5
מוסיפים בצל ושום לסיר.Sauté עד בצל מתחיל חום, על5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
להוסיף 1/2 מרק כוס לסיר. Bringto להרתיח, מגרד את חתיכות השחמה. Returnbeef, בייקון, וכל מיצים שהצטברו topot.
מוסיפים 3 מרק ספלים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך מאוד ומבשלים בעדינות חשפו untilbeef הוא מאוד רך, ערבוב occasionallyand הוספת מרק יותר על ידי 1/2 כוס מלאה אם chiliis יבש, על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מרק
9
מערבבים בmasa byteaspoonfuls כדי לעבות צ ' ילי או להוסיף morebroth על ידי 1/4 חופנים לדקים. Season chiliwith מלח, פלפל, קאיין, אם desired.DO קדימה: ניתן לעשות 3 ימים קדימה. 1hour מגניב. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר. לחמם מחדש על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחון
פלפל
פלפל צ ' ילי
מלח
1
יצא לגירסתו asdesired. מצקת צ ' ילי לתוך קערות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
קערה
מצקת
2
* זמין בסעיף התבלינים של מאניסופרמרקטים ובשווקים לטיניים.
צ ' ילי בתפריט? נסה זיווג עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Casteller קאווה ברוט עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.