צ'ילי בשר צבי
צ'ילי בשר צבי דורש בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 629 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו חומץ יין, פלפל קאיין, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב השעועית השחורה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שעועית שחורה וקינוח בטטה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. . מתכונים דומים: צ'ילי בשר צבי, צ'ילי בשר צבי מהארץ, ו בשר צבי צ'ילי קון קרנה.
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים את הבצל והשום, ו לטגן במשך 3 עד 4 דקות. מערבבים את הסוכר החום ו לטגן במשך 2 עד 3 דקות יותר. ואז מוסיפים את היין האדום, חומץ, רסק עגבניות, ציר עוף, כמון, פלפל קאיין, אבקת צ ' ילי, כוסברה ומלח. מבשלים במשך 30 עד 35 דקות, או עד התערובת מופחתת על ידי כמחצית.
בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את הבייקון ומטגנים במשך 3 עד 4 דקות, או עד הבייקון הוא השחמה. הזז את הבייקון לצד אחד של המחבת והוסף את הצבי לצד הריק של המחבת. מתבלים את הבשר במלח כדי לטעום ולטגן את הבשר במשך 15 דקות, או עד להשחים היטב. מערבבים את השעועית וזורקים הכל ביחד.
להעביר את התערובת לסיר רותח.
מערבבים הכל יחד ביסודיות ולתת להתבשל במשך כ 20 דקות יותר.