צ'ילי ירוק פואבלו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'ילי ירוק פואבלו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 526 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. אם יש לך בצל, צימוקים, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו תבשיל צ'ילי ירוק פואבלו, תבשיל דלעת פואבלו, ו פאי צ'ילי ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
צ ' ילי צלוי ישירות מעל מבער גז להגדיר על חום גבוה עד חרוך היטב מכל הצדדים (כ 10 דקות בסך הכל).
העברה לשקית נייר, לאטום בחוזקה את החלק העליון, ולתת לנוח במשך 10 דקות. לחלופין, חרוך את הצ ' ילי תחת מבער שחומם מראש עד חרוך מכל הצדדים, כ -15 דקות בסך הכל. לקלף את העורות את chilis ולחתוך 1/2-ל 1/4-חתיכות אינץ'. תניח בצד.
בינתיים, לכסות צימוקים עם מים חמים במיקרוגל קטן בטוח במיקרוגל על חום גבוה במשך 1 דקה, ואז לתת העלאת תלול עד ריכוך מלא, על 5 דקות. תערובת ספוג צימוקים ועגבניות עם בלנדר יד או בבלנדר עומד עד כמעט חלקה. תניח בצד.
חום 1 שמן כף בסיר לחץ (ראה הערה) מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב התרכך מדי פעם, על 4 דקות.
מוסיפים שום ואורגנו ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים פלפלים, תערובת עגבניות, ציר עוף וחזיר. חותם סיר לחץ ומבשלים בלחץ גבוה במשך 15 דקות. שחרר לחץ.
הסר את המכסה מתוך סיר לחץ ולהמשיך לבשל ללא מכסה עד הנוזל מצטמצם לחצי, כ 30 דקות. בינתיים, חום שנותר 3 כפות שמן וקמח בסיר קטן על חום בינוני. לבשל, ערבוב כל הזמן עד בלונדיני בהיר בצבע, על 3 דקות. לאט לאט לטאטא תערובת קמח לתוך צ ' ילי רותח. המשך לבשל עד המרקם הרצוי הוא הגיע. מתבלים לפי הטעם במלח. צ ' ילי מבושל ישמור במיכל אטום במקרר עד 1 שבוע.