צ'ילי לבן
המתכון הזה מכלמתכונים דורש שעועית צפונית נהדרת, גרעיני תירס, סלסה ומים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 52%, וזה טוב. מתכונים דומים: תחרות צ'ילי שנתית 9: כניסה-צ' ילי עוף לבן קייג'ון, תחרות צ'ילי שנתית 10: כניסה-צ' ילי עוף לבן בלילה, ו תחרות צ'ילי שנתית 9: כניסה-צ' ילי עוף לבן.
הוראות
בסיר או בסיר גדול שלבו את ההודו השחום, הסלסה, התירס, המים, השעועית והגבינה. מערבבים יחד ומבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות, או עד שהגבינה נמסה והצ ' ילי חם.
יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache
צ ' ילי לבן עובד ממש טוב עם קאווה, שיראז וגרנאש. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות סנגרה דה טורו קאווה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-13 דולר לבקבוק.
![סאנגרה דה טורו קאווה]()
סאנגרה דה טורו קאווה
צהוב בהיר עם פרלג עדין ומתמשך. אינטנסיבי. ניחוחות פירות פרחוניים ורעננים בהרמוניה מושלמת עם הדרים ותווי אניס. בועות שמנת, עסיסיות ורעננות.מקסים כאפריטיף או בשילוב עם דגים ופירות ים.