אם יש לכם אורגנו, מלח, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תותים תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. מתכונים דומים: צ'ילי לבן שמנת, צ'ילי לבן שמנת, ו צ'ילי לבן שמנת.
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר גדול על חום בינוני; מבשלים ומערבבים עוף, בצל ושום לתוך השמן החם עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
עוף שלם
שום
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מערבבים שעועית צפונית גדולה, מרק עוף, צ ' ילי ירוק, מלח, כמון, אורגנו, פלפל שחור, ופלפל קאיין לתערובת עוף; מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד הטעמים מעורבבים, כ -30 דקות.
צ ' ילי בתפריט? נסה זיווג עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. ה-Cava Mestres Reserva Brut 1312 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.