קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות25
מגזין

צ'ילי לילה קריר

צ'ילי לילה קריר
המתכון צ'ילי לילה קריר מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 478 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא צ'יילס, מים, אבקת צ' ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו נזיד בקר קריר בלילה, צ'ילי צמחוני יום קריר, ו תערובת קקאו חם קריר יום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בשר בקר ובצל בתנור הולנדי על אש בינונית גבוהה, ערבוב עד בקר מתפורר והוא כבר לא ורוד; ניקוז. חזור לתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים עגבניות ו-9 המרכיבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
3
מביאים תערובת לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות.
4
מגישים מעל אורז חם עם תוספות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. מחנות יובה Y Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
יובה Y מחנות Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
יובה Y מחנות Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
זהב חיוור בצבע, זה קאווה יש ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, בגט קלוי עם רמזים של לימון הדר ומשמשים. החיך עשיר ורחב עם טעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. זה קאווה טבע ברוט הוא מאוד תכליתי כי לא מינון הוסיף, ולכן החומציות והבועות לנקות את החיך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, בס ים מיסו-במרינדה, טונה מצופה שומשום, עוף טיקה מסאלה וג ' אמון איבריקו.