קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

צ'ילי ממולא טונה

צ'ילי ממולא טונה
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, 30 שלם ותוספת פסקטרית? צ'ילי ממולא טונה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם צ'ילי אנהיים, אלבקור טונאן במים, גזר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו 50 דקות. עם כפית ציון 41%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צ'ילי אנצ' ו ממולאים בטונה ותפוחי אדמה, צ'ילי פובלנו ממולאים באורז לבן (ארוז בלנקו קון צ' ילס רלנוס דה קווסו), ו צ'ילי ממולא בבשר טחון: אוטרוס צ' ילי אנד פריו.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
כדי לחרוך את הצ 'יליס: מעל להבת גז, חרקו את הצ' ילי מכל הצדדים עד להשחרתם, והניחו אותם בשקית ניילון אטומה להזעה למשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
3
הוציאו את הצ 'ילי מהשקית ובעזרת מגבות נייר נגבו את העור החרוך מהצ' ילי. בעזרת סכין קילוף, פורסים את הצ ' ילי במרכז רק כדי לחשוף את החלק הפנימי, נזהרים לא לחתוך אותם לחלוטין לשניים. עם כפית, לגרוף את הזרעים ואת הווריד, שמירה על גזע ושאר צ ' ילה שלם.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
מניחים את הצ 'ילי בתבנית אפייה מזכוכית בגודל 9 על 13 אינץ' ומניחים בצד למילוי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
1
שלב את הטונה, האפונה, התירס והמיונז בקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
להכנת נוזל הכבישה: מבשלים את הגזר במים מומלחים רותחים עד שהם רכים פריכים בלבד, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
מסננים ומניחים בצד להתקרר.
4
מחממים את השמן בסיר גדול על אש בינונית. כשהשמן חם מוסיפים את השום והבצל ומבשלים עד שהבצל מבושל מעט, אך עדיין פריך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מוסיפים 2/3 כוס מים והחומץ ומביאים לרתיחה (ראו הערת הטבח למטה).
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
6
מוסיפים את הגזר, האורגנו ועלי הדפנה. מבשלים עד שהירקות פריכים-רכים וכמעט כל החומץ התאדה, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
7
בואו להתקרר מעט.
8
למילוי הפלפלים: ממלאים את הפלפלים בתערובת הטונה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
9
מניחים חזרה בתבנית האפייה; הם צריכים להתאים בצורה מלבבת.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
יוצקים את התערובת החמוצה החמה על הצ ' ילי הממולא ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים במשך 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
11
מגישים קר.

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונאן בתפריט? נסה להתאים עם יין מרלו,פינו נואר ורוזילי. אף על פי שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז ' י יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים מתאימים יותר יין לבן. מדלנה מרלו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
מדלנה מרלו
מדלנה מרלו
מדלנה מרלו מציעה ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים מעץ אלון עם רמזים של וניל ואניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הרענן המצפה את הפה.