צ'ילי מק, בסגנון מקסיקני
צ'ילי מק, בסגנון מקסיקני עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %70 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1922 קלוריות, 93 גרם חלבון ו 100 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכו לחנות ותביאו פלפל, פלפל צ'ילי פובלנו, שמן תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. . נסו צ'ילי מק, בסגנון מקסיקני, צ'ילי ירוק, בסגנון מקסיקני, ו צ'ילי דלעת בסגנון מקסיקני מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פלפלים על תבנית אפייה ומניחים בתנור. אפשר לעור להשחיר ולשרוף, הפיכת הפלפלים צ ' ילה עד שכל הצדדים נעשים. (הערה: לא לבשל יתר על המידה.) כאשר הם נעשים, למקם אותם בשקית נייר חותם. בתוך כ 15 עד 20 דקות, להוציא אותם מתוך השקית לקלף את העור כל אחד מתחת למים זורמים.
הסר את הגבעולים והזרעים, ואז לקצוץ.
מחממים שמן בתנור הולנדי על אש בינונית. לסחוט צ ' וריסו מתוך תרמילים לתוך השמן החם. עם כף עץ, לשבור את הנקניק, ומבשלים כ 4 דקות.
הסר נקניק, ולהניח בצד. מערבבים בצל לתוך שמן, ומבשלים עד רך שקוף. מערבבים שום, ומבשלים 1 דקה. מערבבים בפלפלים poblano, וחום דרך 1 דקה.
להגדיל את החום גבוה, ומערבבים עגבניות עם נוזל, שעועית שחורה, מים, מקרוני, מלח, פלפל, אורגנו. מביאים לרתיחה נמוכה. להפחית את החום נמוך; לכסות, ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד המקרוני הוא אל דנטה, על 10 דקות.