תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל צ'ילי סטייק בישול איטי. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 558 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם שום, קמח, שעועית כליותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צ'ילי סטייק מבשל איטי, סטייק בישול איטי וצ'ילי שעועית שחורה, ו סטייק בישול איטי וצ'ילי שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקר חום, בצל ושום בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים תערובת בשר לבישול איטי של 5 ליטר. מערבבים בכוס אחת מים וב -9 המרכיבים הבאים; מערבבים היטב. לכסות ולבשל על הגדרה נמוכה במשך 8 שעות.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.