קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

צ'ילי סינסינטי של לורן

צ'ילי סינסינטי של לורן
זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. . אם יש לכם חומץ תפוחים תפוחים, עלי דפנה, שוקולד אפייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. מתכונים דומים: נדלקת על לורן ברנן מ "האחרונה של לורן", "בגידה" ו "עוגת קרם שוקולד", צ'ילי סינסינטי, ו צ'ילי סינסינטי.

הוראות

1
מבשלים את הבשר והבצל במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, פירוק בשר לחתיכות זעירות, רק עד הבשר הוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
בקרבקר
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מסננים ומניחים בתנור הולנדי גדול או תנור איטי. מערבבים במים, שום, כמון, קינמון, allspice, ציפורן, מלח, פלפל, פלפל קאיין, חומץ סיידר, רוטב ווסטרשייר, עלי דפנה, רוטב עגבניות, ושוקולד. מבשלים על אש נמוכה בינונית במשך 3 עד 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
פלפל קאייןפלפל קאיין
חומץ תפוחיםחומץ תפוחים
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
עלי דפנהעלי דפנה
שוקולדשוקולד
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
שוםשום
פלפלפלפל
כמוןכמון
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
תנור הולנדיתנור הולנדי