צ'ילי סלמון, למה לא?
הוא מובא אליך על ידי SippitySup. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 90%. מתכונים דומים: צ'ילי אדום שפשף סלמון, סלמון שפשף בצ'ילי, ו סלמון צרוב צ'ילי מחבת.
הוראות
מחממים את שמן הזית בתנור ההולנדי הגדול על אש בינונית-נמוכה. מערבבים את הבצל, סלרי, פלפל אדום ופלפל poblano עד מצופה; מתבלים עם ½ כפית מלח. מכסים את המחבת ולתת את הבצל לבשל לאט, ערבוב לעתים קרובות עד הירקות מתרככים היטב ואת הבצל הם זהב קל, 12 עד 15 דקות. אל תהסס להוסיף כף מים דרך חלק דרך בישול אם המחבת נראית יבשה מדי. בצל להשתנות במידה רבה תוכן המים. כאשר הירקות נעשים, מערבבים את השום ואת jalapeño; לבשל עוד 1 דקה. להפוך את החום עד בינוני ולהוסיף את העגבניות והנוזל שלהם; להביא לרתיחה.
מסננים ושוטפים את השעועית, ואז מוסיפים להם סיר יחד עם טבסקו, רסק עגבניות, מרק ירקות, אורגנו, אבקת צ ' ילי, כוסברה וכמון. להחזיר לרתיחה, ואז להנמיך את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם עד הטעמים לבוא יחד, כ -20 דקות. טעם לתיבול ולהתאים לפי הצורך. הצ ' ילי עשוי להתבצע מראש עד לנקודה זו עד 24 שעות מראש. מגניב לחלוטין, ואז לכסות ולקרר. במקרה כזה להחזיר לרתיחה נמוכה לפני המשך.
מוסיף את הסלמון ומבשל עד רק מבושל דרך, על 4 דקות. מערבבים היטב לבשל ולשלב את הסלמון מבלי לשבור אותו יותר מדי.
מגישים חם בקערות בודדות עם פלחי לימון בצד.כמו זה: כמו טעינה...
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.