צ'ילי עוף וגבינה
צ'ילי עוף וגבינה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 163 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן זית, קרם fraîche, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוף, צ'ילי ירוק וכוסות גבינה, גבינת שמנת עם צ'ילי, ו קישואים ממולאים בתירס, צ'ילי וגבינה (ללא בשר).
הוראות
יש לשטוף את העוף ולייבש את הטפיחה. במחבת nonstick 10-12 אינץ ' מעל חום בינוני, לשלב עוף, בצל, עגבניות, שמן, שום וכמון. מערבבים לעתים קרובות עד עוף הוא מעט ורוד במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך כדי לבדוק), 6 עד 10 דקות.
בואו לעמוד עד עוף הוא מגניב מספיק כדי לגעת, ואז לקרוע בשר לגזרים. חזור לפן.
מוסיפים פלפל, צ ' ילי משומר וגבינה; לערבב.
לובש כפפות גומי, לחתוך poblanos במחצית לאורכו. עם סכין, לחתוך גוש זרע מתחת לגזע בתוך כל צ ' ילי, עוזב גזע סוף במקום (כדי ליצור כוס). משוך החוצה וזרוק ורידים.
תערובת עוף תל באותה מידה בחצאי צ ' ילי. הגדר צ ' ילי בתבשיל 9 על 13 אינץ משומן, ממלא אותו. מכסים בחוזקה בנייר כסף.
אופים בתנור 375 עד poblanos במכרז כאשר פירסינג, על 35 דקות.
להוסיף קרם frache ומלח לפי הטעם.