צ'ילי עם הודו ושעועית נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 214 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 2g של שומן למנה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. . אם יש לכם שעועית, אבקת צ'ילי, טורקיה הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צ'ילי הודו עם שעועית לבנה, בעבודה: צ'ילי הודו עם שעועית שחורה חלפיניו, ו צ'ילי הודו עם בטטות ושעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים הודו, בצל ופלפל ירוק בסיר מרק גדול או תנור הולנדי על חום בינוני עד טורקיה היא כבר לא ורודה, על 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות; גריז עודף גשם. מערבבים עגבניות מבושלות, שעועית צ 'ילי, שעועית כליות, שעועית פינטו, שעועית שחורה, פלפל חלפיניו, שום, אבקת צ' ילי, מולסה, כמון, קוביית בוליון, אורגנו, מלח, ופלפל קאיין לתערובת טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניו
עגבניות מבושלות
אבקת צ ' ילי
מרק
פלפל ירוק
שעועית צ ' ילי
שעועית שחורה
שעועית פינטו
מולסה
אורגנו
שום
טורקיה כולה
כמון
בצל
מלח
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
להביא צ ' ילי לרתיחה, להפחית את החום נמוך, לכסות את הסיר. מבשלים עד שהירקות רכים וטעמים מעורבבים, כ -20 דקות.
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Casteller קאווה ברוט עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.