המתכון צ'ילי צלעות קצר יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-4 שעות ו 5 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1078 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 83 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך רוטב אדובו, קרוע לחתיכות, שוקולד מריר גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חתיכות פקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קינמון פקאן כקינוח. נסו תחרות צ'ילי שנתי ה -7: כניסה #2-צלעות קצרות ביף בורגיניון צ' ילי, צ'ילי צלעות קצרות, ו חריף פורטר צלעות צ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מסדרים את הצלעות הקצרות על גיליון גדול של נייר.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
4
מפזרים בכל רחבי עם 1 כפית מלח ופלפל 1 כפית.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
להביא את צ 'ילי ניו מקסיקו, צ' ילי אנצ ' ו 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני על חום גבוה. כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד צ ' ילי הם רק מכרז, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ו
1 כוס שום קצוץ
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
להעביר את התערובת לבלנדר. מחזיק את החלק העליון על בתקיפות, להתמזג עד מחית צ ' ילה הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
מוסיפים את הצלעות הקצרות בקבוצות וחומות מכל הצדדים, 5 עד 6 דקות לכל אצווה, מעבירים את הצלעות הקצרות לקערה בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים את השום והבצל האדום לטפטופים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
10
לטגן עד הבצל להתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
11
מערבבים בכמון ואורגנו.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
12
מוסיף את מחית צ ' ילה מן הבלנדר, מרק, אגבה, ואספרסו; מערבבים כדי להתמזג. החזירו את הצלעות הקצרות ואת כל מיצים מהקערה לסיר; מערבבים למעיל. להביא לרתיחה. מכסים ומניחים את הסיר בתנור. Braise עד הצלעות רכות מאוד, על 2 שעות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גס
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
אחוז טקילה בלנקו
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס שום קצוץ
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
13
להטות את הסיר. כפית ולזרוק כל שומן שעולה על פני השטח ובריכות בקצה התחתון. באמצעות מלקחיים, להעביר את הצלעות וכל עצמות רופפות לתבנית אפייה מעוטרת. בזהירות לחתוך את הממברנה את כל חתיכת בשר (מנסה לחתוך רק את הממברנה ולא כל בשר). השליכו את הממברנות ואת כל העצמות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
14
חותכים את הבשר לקוביות קטנות (scant 1/2 אינץ'). החזר את הבשר לרוטב בסיר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
15
מערבבים את השעועית השחורה. מתבלים את הצ ' ילי עם כ 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל. אם תרצה, להוסיף את רוטב adobo על ידי כפית זהבחופן כדי להגדיל את spiciness.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(אפשר להחליף את המוצרלה)
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
1 כוס שום קצוץ
16
מעבירים את הצ ' ילי לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקת
19
מפזרים בנדיבות עם שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
20
מגישים עם הקישוטים.
21
להביא את המרק, 2 1/2 כוסות מים, חמאה 1 כפית מלח לרתיחה בסיר כבד, גדול על חום גבוה. בהדרגה להקציף פולנטה. המשך לטאטא עד הפולנטה מתחילה להתעבות, 2 עד 3 דקות. להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים עד פולנטה הוא עבה מאוד ומכרז, ערבוב לעתים קרובות עם כפית שטוחה או מרית גומי חסינת חום כדי למנוע דבק או שריפה, על 20 דקות. מערבבים את התירס במעבד מיני עד שנוצר מחית גס. מערבבים את מחית התירס לתוך פולנטה. מתבלים עם יותר מלח אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
צלעות בקר קצרות ניתן לזווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.