המתכון צ'ילי צלעות קצר יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-4 שעות ו 5 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1078 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 83 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך רוטב אדובו, קרוע לחתיכות, שוקולד מריר גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חתיכות פקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קינמון פקאן כקינוח. נסו תחרות צ'ילי שנתי ה -7: כניסה #2-צלעות קצרות ביף בורגיניון צ' ילי, צ'ילי צלעות קצרות, ו חריף פורטר צלעות צ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מסדרים את הצלעות הקצרות על גיליון גדול של נייר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
מפזרים בכל רחבי עם 1 כפית מלח ופלפל 1 כפית.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
להביא את צ 'ילי ניו מקסיקו, צ' ילי אנצ ' ו 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני על חום גבוה. כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד צ ' ילי הם רק מכרז, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ו
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
6
להעביר את התערובת לבלנדר. מחזיק את החלק העליון על בתקיפות, להתמזג עד מחית צ ' ילה הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
8
מוסיפים את הצלעות הקצרות בקבוצות וחומות מכל הצדדים, 5 עד 6 דקות לכל אצווה, מעבירים את הצלעות הקצרות לקערה בכל פעם.
מוסיף את מחית צ ' ילה מן הבלנדר, מרק, אגבה, ואספרסו; מערבבים כדי להתמזג. החזירו את הצלעות הקצרות ואת כל מיצים מהקערה לסיר; מערבבים למעיל. להביא לרתיחה. מכסים ומניחים את הסיר בתנור. Braise עד הצלעות רכות מאוד, על 2 שעות 30 דקות.
להטות את הסיר. כפית ולזרוק כל שומן שעולה על פני השטח ובריכות בקצה התחתון. באמצעות מלקחיים, להעביר את הצלעות וכל עצמות רופפות לתבנית אפייה מעוטרת. בזהירות לחתוך את הממברנה את כל חתיכת בשר (מנסה לחתוך רק את הממברנה ולא כל בשר). השליכו את הממברנות ואת כל העצמות.
מערבבים את השעועית השחורה. מתבלים את הצ ' ילי עם כ 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל. אם תרצה, להוסיף את רוטב adobo על ידי כפית זהבחופן כדי להגדיל את spiciness.
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20
מגישים עם הקישוטים.
21
להביא את המרק, 2 1/2 כוסות מים, חמאה 1 כפית מלח לרתיחה בסיר כבד, גדול על חום גבוה. בהדרגה להקציף פולנטה. המשך לטאטא עד הפולנטה מתחילה להתעבות, 2 עד 3 דקות. להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים עד פולנטה הוא עבה מאוד ומכרז, ערבוב לעתים קרובות עם כפית שטוחה או מרית גומי חסינת חום כדי למנוע דבק או שריפה, על 20 דקות. מערבבים את התירס במעבד מיני עד שנוצר מחית גס. מערבבים את מחית התירס לתוך פולנטה. מתבלים עם יותר מלח אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
צלעות בקר קצרות ניתן לזווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.