צ'ילי קינואה מהיר
צ'ילי קינואה מהיר עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני המרק שלך. מתכון זה מכין 6 מנות עם 218 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי האוכל האמריקאי. גשו לסופר וקנו מרק בשר, עגבניות משומר, תערובת תיבול צ'ילי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: תחרות צ'ילי שנתית 5: כניסה מס' 3-צ'ילי קינואה צמחוני + תפריט שבועי.
הוראות
להקציף 1 כוס מרק בקר ותיבול צ ' ילי מערבבים יחד בקערה.
ממיסים שמן קוקוס בסיר על אש בינונית-גבוהה. מבשלים ומערבבים קינואה בשמן חם עד ריחני קלוי קל, 1 דקה.
יוצקים תערובת תיבול מרק, הנותרים 1 כוס מרק בשר, ועגבניות לתערובת קינואה. מביאים לרתיחה תוך ערבוב תדיר. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים עד שהקינואה ספגה את מרבית הנוזלים, 20 עד 30 דקות.
מערבבים תערובת שעועית, צ ' ילי ירוק ותירס לתערובת קינואה; מבשלים עד לחימום, 5 עד 10 דקות.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי בתפריט? נסה להתאים עם קאווה, גרנאש ושיראז. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב. בודגאס נאברן דאמה קאווה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![בודגאס נברן דאמה קאווה]()
בודגאס נברן דאמה קאווה
אחד רק כמה קאוות וינטאג ' שנעשו בספרד. דאמה הוא בעל גוף מלא עדיין בהיר ופריך. אחוזת נאוורטרן מייצרת קאבות איכותיות מאז 1901. כל הקאווה המיוצרת כאן היא מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דאמה מותססת בבקבוק (שמפניה א-לה-מ ' - תודה) ומתיישנת בשכבותיה במשך 24 חודשים.מערות נברן הוא מפיק קאווה פרימיום המשתמש בענבים הגדלים באחוזה. נוורן דאמה הוא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניק לגוף היין ולנפח, ופרלדה, המקנה אופי תוסס ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי שמפניה ייהנו זה הים התיכון "פיז של איכר" עם צדפות, טונה גלם סושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.