צ'ילי של חובב בשר
זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לך פלפל, בצל, שעועית פינטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פיצה של אוהבי בשר, Ratatouille של חובב הבשר, ו פיצה של אוהבי בשר (מתכונים דומים).
הוראות
בקר חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני.
מסננים בשר בקר, שומר 1/4 כוס טפטוף במחבת.
מוסיפים בצל, פלפל, ושום לטפטוף; לטפטף מעל חום בינוני-גבוה 6 עד 8 דקות או עד ירקות רכים. להחזיר בשר לתנור הולנדי.
מערבבים אבקת צ ' ילי כמון; לבשל מעל חום בינוני 3 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים במרק בשר וב -3 המרכיבים הבאים. להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה, 50 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים שעועית פינטו ומבשלים עוד 20 דקות.