קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות76
מגזין

צ'ילי שעועית שחורה מקסיקני

צ'ילי שעועית שחורה מקסיקני
צ'ילי שעועית שחורה מקסיקני עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. לכו לחנות ותביאו בצל, זרעי כמון, פלפלים חלפיניו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו שעועית שחורה מקסיקנית צ'ילי, צ'ילי שעועית אדומה מקסיקני חדש, ו סלט שעועית צ'ילי מקסיקני חדש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מיון ושטיפת שעועית; מניחים בתנור הולנדי גדול. מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל שעועית; מביאים לרתיחה, ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 1 שעה.
3
שעועית ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
4
מניחים שעועית ו -14 המרכיבים הבאים (שעועית דרך עלי דפנה) בבישול איטי חשמלי. מכסים במכסה, ומבשלים על אש נמוכה במשך 8 שעות. מערבבים בכוסברה ורוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cava Mestres Reserva Brut 1312. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
קש חיוור צהוב בצבע עם גוונים ירוקים גלויים בועות בסדר, אלגנטי. השתקפות ברורה של הבציר: עדינות עדינה עם ניחוחות אינטנסיביים של פירות לבנים, פרחים ועשבי תיבול טריים לחתוך. על החיך הוא טרי, חושף איזון גדול של מתיקות וחומציות. נעים וקל לשתות.