תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'ילי שפשף סלמון עם סלסה הדרים - רזה. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם תפוזי דם, בצל, jicama, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 37 דקות. נסו סלמון שפשף בצ'ילי עם סלסה אננס אפרסק, סטייקים משפשפים בצ'ילי וסלסה פאן, ו סלמון שפשף בצ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את broiler גבוה. משרים בצל בקערה של מים קרים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
בצל
מים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
קערה
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד את מיץ לימון, דבש, 2 כפיות שמן, ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
דבש
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
חתוך את החלק העליון והתחתון מהאשכולית כדי לחשוף את הפרי הפנימי. בעקבות העקומה של הפרי לחתוך את העור ואת התמרת לבן.
מרכיבים שתצטרך
אשכולית
פירות
4
חותכים את המקטעים ללא קרום ולהוסיף ההלבשה. חזור עם התפוזים. (לקבלת עזרה עם זה, ראה הדגמה שלנו וידאו של פילוח תפוז.)
מרכיבים שתצטרך
כתום
5
מוסיפים את jalapeno, jicama, כוסברה טרי לתערובת הדר.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
פלפל חלפיניו
Jicama
6
מסננים את הבצלים ומערבבים לשלב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
בצל
7
מיקום מחבת broiler על 6 אינץ ' מן broiler ו preheat. מברשת קלה את הסלמון עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
סלמון
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילר
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
מפזרים העליון של הדג עם אבקת צ ' ילי ועונה עם מלח, לפי הטעם. בזהירות להניח דגים, עור בצד למטה, על מחבת broiler חם. לצלות את הדגים עד רק מוצק וחום, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
דגים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילר
9
הסר מחבת מן המטגן; הגדר את הסלמון בצד על המחבת החמה כדי לסיים את הבישול, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
מחבת
10
מחלקים את הדגים בין צלחות ומגישים עם סלסה טורטיות.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.