קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צ'יפוטלה-טאקו עוף ליים

צ'יפוטלה-טאקו עוף ליים
צ'יפוטלה-ליים טאקו עוף נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 254 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לכם גרידת ליים, טורטיות תירס, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. 7 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. נסו צ'יפוטלה ליים עוף טאקו - 7 נקודות, צ'יפוטלה ליים טאקו דגים, ו צ'יפוטלה ליים שרימפס טאקו (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מתבלים בנדיבות את העוף, מבחוץ ובפנים של החלל, במלח ופלפל, לפי הטעם. בעזרת האצבעות, הניחו מעט מגרידת הליים מתחת לעור העוף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מפזרים את מיץ הליים מעל העוף ומכניסים את החצאים לחלל.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מכניסים את העוף לתבנית צלייה, בצד השד כלפי מעלה, ומוסיפים 1/4 כוס מים לתחתית התבנית. צולים את העוף עד שהטמפרטורה הפנימית רושמת 165 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, כאשר מכניסים אותו לחלק העבה ביותר של הירך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
מוציאים את העוף מהתנור ללוח גילוף, מניחים לשבת עד שיתקרר מספיק לטיפול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בקערה קטנה שלבו את הקרם, הצ ' יפוטלים הטחונים, גרידת הליים שנותרה, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
לאחר העוף התקרר, למשוך את הבשר מן העצמות לגרוס.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
שמים מעט מהעוף הגרוס על כל טורטיה, מעליהם קרמה צ ' יפוטלה ומקשטים במעט גרידת הסיד שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
10
מגישים עם טריזי ליים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב.
50% קסרל-לו, 30% מקבאו ו -20% פרלדה בגילאים 18 חודשים על הליס הופכים את הקאווה הזו לערך מדהים. בועות עדינות עם מרקם משיי ומינרליות גירית הופכות את משקה הקאווה הזה כמו שמפניה.
50% קסרל-לו, 30% מקבאו ו -20% פרלדה בגילאים 18 חודשים על הליס הופכים את הקאווה הזו לערך מדהים. בועות עדינות עם מרקם משיי ומינרליות גירית הופכות את משקה הקאווה הזה כמו שמפניה.
50% Xarel-lo, 30% Macabeo, and 20% Parellada aged for 18 months on the lees make this cava an incredible value. Delicate bubbles with a silky texture and a chalky minerality make this cava drink like NV Champagne.