צ'יפוטלה-טאקו עוף ליים
צ'יפוטלה-ליים טאקו עוף נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 254 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לכם גרידת ליים, טורטיות תירס, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. 7 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. נסו צ'יפוטלה ליים עוף טאקו - 7 נקודות, צ'יפוטלה ליים טאקו דגים, ו צ'יפוטלה ליים שרימפס טאקו (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מתבלים בנדיבות את העוף, מבחוץ ובפנים של החלל, במלח ופלפל, לפי הטעם. בעזרת האצבעות, הניחו מעט מגרידת הליים מתחת לעור העוף.
מפזרים את מיץ הליים מעל העוף ומכניסים את החצאים לחלל.
מכניסים את העוף לתבנית צלייה, בצד השד כלפי מעלה, ומוסיפים 1/4 כוס מים לתחתית התבנית. צולים את העוף עד שהטמפרטורה הפנימית רושמת 165 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, כאשר מכניסים אותו לחלק העבה ביותר של הירך.
מוציאים את העוף מהתנור ללוח גילוף, מניחים לשבת עד שיתקרר מספיק לטיפול.
בקערה קטנה שלבו את הקרם, הצ ' יפוטלים הטחונים, גרידת הליים שנותרה, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
לאחר העוף התקרר, למשוך את הבשר מן העצמות לגרוס.
שמים מעט מהעוף הגרוס על כל טורטיה, מעליהם קרמה צ ' יפוטלה ומקשטים במעט גרידת הסיד שנותר.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב.
![50% קסרל-לו, 30% מקבאו ו -20% פרלדה בגילאים 18 חודשים על הליס הופכים את הקאווה הזו לערך מדהים. בועות עדינות עם מרקם משיי ומינרליות גירית הופכות את משקה הקאווה הזה כמו שמפניה.]()
50% קסרל-לו, 30% מקבאו ו -20% פרלדה בגילאים 18 חודשים על הליס הופכים את הקאווה הזו לערך מדהים. בועות עדינות עם מרקם משיי ומינרליות גירית הופכות את משקה הקאווה הזה כמו שמפניה.
50% Xarel-lo, 30% Macabeo, and 20% Parellada aged for 18 months on the lees make this cava an incredible value. Delicate bubbles with a silky texture and a chalky minerality make this cava drink like NV Champagne.