אם יש לך סוכר חום, אבקת צ'יפוטלה, גרידת ליים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אגוזים מתובלים, אגוזים מתובלים, ו אגוזים מעורבים צ'ילי.
הוראות
1
1 מחממים תנור ל-350 ° F. 2 "מבלבלים" את גרידת הסיד המגוררת עם המלח בקערה גדולה על ידי ריסוק זה סביב עם גב כף עץ. המלח והחיצוניות צריכים להתערבב למשחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום