קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

צ'יפוטלה-ליים אגוזים מעורבים

צ'יפוטלה-ליים אגוזים מעורבים
אם יש לך סוכר חום, אבקת צ'יפוטלה, גרידת ליים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אגוזים מתובלים, אגוזים מתובלים, ו אגוזים מעורבים צ'ילי.

הוראות

1
1 מחממים תנור ל-350 ° F. 2 "מבלבלים" את גרידת הסיד המגוררת עם המלח בקערה גדולה על ידי ריסוק זה סביב עם גב כף עץ. המלח והחיצוניות צריכים להתערבב למשחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים את הסוכר החום ואת אבקת צ ' יפוטלה ומערבבים היטב.3
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילהפלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
כָּתֵףכָּתֵף
3
להקציף בחלבון הביצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים את האגוזים ומערבבים לשלב, עד שכל האגוזים מצופים היטב. 4
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5
מניחים את האגוזים בשכבה על גיליון עוגיות כי כבר מרופד בנייר קלף או סילפט.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים במשך 15-20 דקות, או עד חום זהוב בהיר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מוציאים מהתנור, מפזרים מיץ ליים על כל האגוזים וחוזרים לתנור במשך 2 דקות. אפשר להתקרר לפני האוכל.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®