צ'יפוטלה מנגל טורקיה מיני כיכרות בשר
צ'יפוטלה מנגל טורקיה מיני כיכרות בשר לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 53 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל 804 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם צ'יפוטלה במחית אדובו, אווו, קוביות מלית מתובלות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 76%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: מיני מנגל כיכרות בשר, מנגל צ'דר מיני כיכרות בשר, ו צ'דר מנגל מיני כיכרות בשר.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מברישים תבנית מאפינס (עם 6 ג ' מבו או 12 כוסות בינוניות) באוו.
שלבו בסיר קטן את הקטשופ, מחית הצ ' יפוטלה, סירופ מייפל, סוכר חום, חומץ, רוטב ווסטרשייר, שום ופלפל לפי הטעם.
מחממים עד שהתערובת מתחילה לבעבע, ואז מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד להסמכה, כ -20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
לכיכרות הבשר: דופקים את קוביות המלית במעבד מזון עד שנוצרים פירורים.
מעבירים לקערה ומרטיבים עם ציר עוף.
שלב בקערה גדולה את ההודו, תיבול העופות, הכמון ומעט מלח ופלפל.
מוסיפים את פירורי הלחם הלחים, הפלפל, הכוסברה, הבצל הירוק, הביצים והגבינה ומערבבים בעדינות לאיחוד. ממלאים את כוסות המאפינס בתערובת קציץ הבשר, מרכיבים אותה מעט במרכזים. למעלה עם רוטב ברביקיו.
מניחים את התבנית על תבנית עם נייר אפייה ואופים 40 דקות.
לפירה בטטות: בזמן שכיכרות הבשר מתבשלות, מקלפים וקובצים את הבטטות.
מניחים בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהם רכים, ואז מסננים. מועכים עם ציר העוף, הטימין, מיץ התפוזים והמלח והפלפל לפי הטעם.
מגישים את כיכרות הבשר עם הבטטות הפירה.