פודינג לחם ג'ינג'ר דלעת נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 737 קלוריות. אם יש לך צימוקים זהובים, אגוז מוסקט טחון, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 40%. נסו פודינג לחם דלעת-זנגביל, עוגת פודינג דלעת ג'ינג'ר, ו פודינג אורז ג'ינג'ר דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 11 על ידי צלחת אפייה 7 אינץ
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
עבור הדלעת: מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
סקווש
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
חותכים את הדלעת ברבעים ולהסיר את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
סקווש
זרעים
5
מברשת את הקרביים עם קצת שמן ולסדר על תבנית אפייה, צד העור למעלה. צלי בתנור שחומם מראש עד הדלעת היא רכה כל מה שהם עוברים, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סקווש
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
6
הסר מהתנור ולתת מגניב. (זה יכול להיעשות 1 או 2 ימים קדימה.) כאשר הסקווש קר, להסיר אותו מן העור פירה במעבד מזון. אתה צריך 2 1/2 כוסות מחית סקווש למתכון זה. אם התערובת יבשה בעת הטיהור, להוסיף מצקת של תערובת פודינג.
מרכיבים שתצטרך
סקווש
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
תנור
7
עבור הפודינג: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
בקערה גדולה, לשלב את השמנת הכבדה, ביצים, סוכר חום, תבלינים, וניל לערבב היטב לשלב.