קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות8
דיאטותללא גלוטן
מגזין

פודינג לחם ג'ינג'ר דלעת

פודינג לחם ג'ינג'ר דלעת
פודינג לחם ג'ינג'ר דלעת נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 737 קלוריות. אם יש לך צימוקים זהובים, אגוז מוסקט טחון, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 40%. נסו פודינג לחם דלעת-זנגביל, עוגת פודינג דלעת ג'ינג'ר, ו פודינג אורז ג'ינג'ר דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 11 על ידי צלחת אפייה 7 אינץ
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
עבור הדלעת: מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
חותכים את הדלעת ברבעים ולהסיר את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
זרעיםזרעים
5
מברשת את הקרביים עם קצת שמן ולסדר על תבנית אפייה, צד העור למעלה. צלי בתנור שחומם מראש עד הדלעת היא רכה כל מה שהם עוברים, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
הסר מהתנור ולתת מגניב. (זה יכול להיעשות 1 או 2 ימים קדימה.) כאשר הסקווש קר, להסיר אותו מן העור פירה במעבד מזון. אתה צריך 2 1/2 כוסות מחית סקווש למתכון זה. אם התערובת יבשה בעת הטיהור, להוסיף מצקת של תערובת פודינג.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
תנורתנור
7
עבור הפודינג: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
בקערה גדולה, לשלב את השמנת הכבדה, ביצים, סוכר חום, תבלינים, וניל לערבב היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
שמנת כבדהשמנת כבדה
ונילוניל
תבליניםתבלינים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מערבבים את מחית הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
10
מערבבים את הלחם, צימוקים וג ' ינג ' ר בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
יוצקים את תערובת הפודינג על הלחם כדי לכסות ולתת לשבת במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
12
הערה של קוק: אתה לא יכול להשתמש בכל המילוי.
13
הוסף מילוי נוסף אם יש מקום בצלחת לאחר הלחם ספוג.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
14
אופים בתנור שחומם מראש עד הקוסטרד מוגדר, על 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
זה נופל בקינוח! כדי לשרת, כפית את הפודינג לקערות ומפזרים אבקת סוכר של ממתקים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה