קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צ'יפס אגס עם חמאה חומה וניל

צ'יפס אגס עם חמאה חומה וניל
צריך קינוח צמחוני? צ'יפס עם חמאה חומה וניל יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 407 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, שעועית וניל, שקדים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו צ'יפס אגס עם חמאה חומה וניל, חמאה חומה וניל ועוגת שקדים עם קרם וניל חם Br, ו חמאת אגסים בטעם וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
דופק יחד קמח, שקדים, סוכר חום, ומלח במעבד מזון עד אגוזים קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
להוסיף חמאה ודופק רק עד מעורבב. להתפורר בגסות בתבנית אפייה רדודה וצינה לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
1
מחממים תנור ל 218° עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לגרד זרעים שעועית וניל לתוך סיר כבד קטן, ולאחר מכן להוסיף תרמיל וחמאה ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, מסתחרר מחבת מדי פעם, עד החמאה הוא השחמה וריחני, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בעוד חמאה חומים, מערבבים יחד סוכרים, קמח, וקורט של מלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים אגסים וברנדי וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5
להשליך תרמיל וניל, ואז לזרוק חמאה עם תערובת אגס. כפית מילוי לתוך מנות gratin ומפזרים ציפוי, mounding אותו מעט במרכזים. שים במחבת אפייה רדודה ואופים 30 דקות, ולאחר מכן לסובב גיליון אפייה ואופים עד ציפוי זהוב חום ומילוי מבעבע, 10 עד 15 דקות יותר. מגניב כדי לחמם או טמפרטורת החדר על מדף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
* ציפוי יכול להיות מקורר, מכוסה, עד 2 ימים.* צ ' יפס יכול להיות התאספו (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס