צ'יפס אגס עם חמאה חומה וניל
צריך קינוח צמחוני? צ'יפס עם חמאה חומה וניל יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 407 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, שעועית וניל, שקדים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו צ'יפס אגס עם חמאה חומה וניל, חמאה חומה וניל ועוגת שקדים עם קרם וניל חם Br, ו חמאת אגסים בטעם וניל (מתכונים דומים).
הוראות
דופק יחד קמח, שקדים, סוכר חום, ומלח במעבד מזון עד אגוזים קצוצים דק.
להוסיף חמאה ודופק רק עד מעורבב. להתפורר בגסות בתבנית אפייה רדודה וצינה לפחות 1 שעה.
מחממים תנור ל 218° עם מתלה באמצע.
לגרד זרעים שעועית וניל לתוך סיר כבד קטן, ולאחר מכן להוסיף תרמיל וחמאה ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, מסתחרר מחבת מדי פעם, עד החמאה הוא השחמה וריחני, על 4 דקות.
בעוד חמאה חומים, מערבבים יחד סוכרים, קמח, וקורט של מלח בקערה גדולה.
מוסיפים אגסים וברנדי וזורקים לשלב.
להשליך תרמיל וניל, ואז לזרוק חמאה עם תערובת אגס. כפית מילוי לתוך מנות gratin ומפזרים ציפוי, mounding אותו מעט במרכזים. שים במחבת אפייה רדודה ואופים 30 דקות, ולאחר מכן לסובב גיליון אפייה ואופים עד ציפוי זהוב חום ומילוי מבעבע, 10 עד 15 דקות יותר. מגניב כדי לחמם או טמפרטורת החדר על מדף.
* ציפוי יכול להיות מקורר, מכוסה, עד 2 ימים.* צ ' יפס יכול להיות התאספו (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.