קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות15
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צ'יפס בטטה

צ'יפס בטטה
המתכון צ'יפס בטטה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 40 דקות. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל של 566 קלוריות. מתכון זה משמש 2. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שמן זית, אבקת קארי, פירורי לחם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. נסו צ'יפס בטטה עם מיונז צ' יפוטלה (צ'יפס ים), צ'יפס בטטה עם אגוזי מלך, סוכר חום ורוטב צ' ילי מתוק, ו צ'ילי מתוק צ' יפס בטטה עם מטבל יוגורט קארי תאילנדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה רדודה, מקציפים ביצה ומים. בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את פירורי הלחם, הגבינה, הקאיין והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חותכים בטטה ל-1/4 אינץ'. רצועות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
3
מוסיפים לתערובת הביצים, כמה בכל פעם, וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
מוסיפים לתערובת הפירורים, כמה בכל פעם; לאטום את השקית ולנער את המעיל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
5
מסדרים רצועות תפוחי אדמה בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה מצופה בתרסיס בישול; מזלפים שמן.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים בחום של 450 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה ופריכה, הופכים מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בקערה קטנה שלבו את המיונז, הצ ' אטני, אבקת הקארי והמלח. אם רוצים, מפזרים פטרוזיליה על צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מגישים עם מיונז צ ' אטני מנגו.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אטני מנגוצ ' אטני מנגו
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו