אם יש לך חלבונים ביצה, אבקת שום, מלח ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: צ'יפס בתנור מתובל, צ'יפס בתנור מתובל, ו אפוי בתנור צ'יפס מתובל.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400°f. פורסים תפוחי אדמה בחצי אורך; חותכים כל חצי לצ 'יפס 1/4 - עד 1/2 אינץ'; מתייבשים עם מגבת נייר. בקערה, לשלב פירורי לחם עם תבלינים. בקערה אחרת, להקציף חלבונים ביצה עד קצף, על 1 דקה; להוסיף צ ' יפס מעיל. לזרוק צ ' יפס בתערובת תבלינים עד מצופה באופן שווה. מעיל גיליון אפייה עם ספריי בישול; לארגן צ 'יפס על גיליון עם שטח בין; שפריץ צ' יפס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צ'יפס קינמון וייטנאמי
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
אופים, מפנה פעם אחת, עד צ ' יפס הם זהובים ופריך, על 20 דקות.