קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות45
ציון בריאות0
מגזין

צ'יפס גבינה אפנזלר

צ'יפס גבינה אפנזלר
מתכון זה מספק 45 מנות. עם 195 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב, מלח, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכונים דומים: צ'יפס גבינה, צ'יפס גבינה, ו צ'יפס גבינה.

הוראות

1
להביא חלב רק לרתיחה מעל חום מתון בסיר כבד 3 ליטר ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
לטאטא גבינות עד מומס, ואז מגניב לטמפרטורת החדר, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
בינתיים, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, מלח ופלפל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים ביצים ובירה לתוך תערובת גבינה, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת קמח עד בשילוב. כוח הבלילה דרך מסננת בינונית לתוך מידה 2 ליטר או קערה ולתת לעמוד, חשוף, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מעביר הבלילה לסחוט בקבוק.
6
שמן חום במחבת כבדה עמוקה 10 אינץ '(רצוי ברזל יצוק) עד מדחום רושם 160°. עובד מהר מאוד, לסחוט הבלילה לתוך שמן חם במערבולות רופפות כדי ליצור 4 (2 1/2 אינץ') סיבובים תחרה, ואז מטגנים, מתהפך פעם אחת, עד הזהב, על 1 דקה בסך הכל. (סיבובים יתרחב כ 3 אינץ ' כפי שהם מבשלים.)
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר כדי לנקז בשכבה 1. לעשות יותר צ ' יפס באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
צ ' יפס גבינה יכול להתבצע 2 ימים קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ולאחר מכן נשמר במיכל אטום, שכבות בין גיליונות קלף או נייר שעווה, בטמפרטורת החדר. Recrisp על תבנית אפייה בתנור שחומם מראש 177°, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה