קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות45
ציון בריאות0
מגזין

צ'יפס גבינה אפנזלר

צ'יפס גבינה אפנזלר
מתכון זה מספק 45 מנות. עם 195 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב, מלח, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכונים דומים: צ'יפס גבינה, צ'יפס גבינה, ו צ'יפס גבינה.

הוראות

1
להביא חלב רק לרתיחה מעל חום מתון בסיר כבד 3 ליטר ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
לטאטא גבינות עד מומס, ואז מגניב לטמפרטורת החדר, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
בינתיים, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, מלח ופלפל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים ביצים ובירה לתוך תערובת גבינה, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת קמח עד בשילוב. כוח הבלילה דרך מסננת בינונית לתוך מידה 2 ליטר או קערה ולתת לעמוד, חשוף, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מעביר הבלילה לסחוט בקבוק.
6
שמן חום במחבת כבדה עמוקה 10 אינץ '(רצוי ברזל יצוק) עד מדחום רושם 160°. עובד מהר מאוד, לסחוט הבלילה לתוך שמן חם במערבולות רופפות כדי ליצור 4 (2 1/2 אינץ') סיבובים תחרה, ואז מטגנים, מתהפך פעם אחת, עד הזהב, על 1 דקה בסך הכל. (סיבובים יתרחב כ 3 אינץ ' כפי שהם מבשלים.)
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר כדי לנקז בשכבה 1. לעשות יותר צ ' יפס באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
צ ' יפס גבינה יכול להתבצע 2 ימים קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ולאחר מכן נשמר במיכל אטום, שכבות בין גיליונות קלף או נייר שעווה, בטמפרטורת החדר. Recrisp על תבנית אפייה בתנור שחומם מראש 177°, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®