צ'יפס גבינה אפנזלר
מתכון זה מספק 45 מנות. עם 195 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב, מלח, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכונים דומים: צ'יפס גבינה, צ'יפס גבינה, ו צ'יפס גבינה.
הוראות
להביא חלב רק לרתיחה מעל חום מתון בסיר כבד 3 ליטר ולהסיר מחום.
לטאטא גבינות עד מומס, ואז מגניב לטמפרטורת החדר, על 15 דקות.
בינתיים, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, מלח ופלפל בקערה גדולה.
מערבבים ביצים ובירה לתוך תערובת גבינה, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת קמח עד בשילוב. כוח הבלילה דרך מסננת בינונית לתוך מידה 2 ליטר או קערה ולתת לעמוד, חשוף, 30 דקות.
מעביר הבלילה לסחוט בקבוק.
שמן חום במחבת כבדה עמוקה 10 אינץ '(רצוי ברזל יצוק) עד מדחום רושם 160°. עובד מהר מאוד, לסחוט הבלילה לתוך שמן חם במערבולות רופפות כדי ליצור 4 (2 1/2 אינץ') סיבובים תחרה, ואז מטגנים, מתהפך פעם אחת, עד הזהב, על 1 דקה בסך הכל. (סיבובים יתרחב כ 3 אינץ ' כפי שהם מבשלים.)
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר כדי לנקז בשכבה 1. לעשות יותר צ ' יפס באותו אופן.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
צ ' יפס גבינה יכול להתבצע 2 ימים קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ולאחר מכן נשמר במיכל אטום, שכבות בין גיליונות קלף או נייר שעווה, בטמפרטורת החדר. Recrisp על תבנית אפייה בתנור שחומם מראש 177°, כ -15 דקות.