צ'יפס חציל סיני
צ'יפס חציל סיני דורש בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 6 . זה מנות ראשונות יש 373 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, ביצים, חצילים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . , שהוא מוצק. נסו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!), צ'יפס חצילים, ו צ'יפס חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה רדודה, מערבבים יחד את הקמח, קמח תירס, פלפל קאיין, מלח ופלפל שחור.
מניחים את הביצים בקערה נפרדת.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. כמה בכל פעם, לטבול את חתיכות חצילים לתוך הביצה, ואז לתוך תערובת הקמח, ואז בחזרה לתוך הביצה, ובחזרה לתערובת הקמח. מטגנים את החצילים בשמן החם עד חום זהוב.
מסננים על מגבות נייר, ומגישים מיד.