מתכון זה מספק 6 מנות. עם 776 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עגבניות שזיף, קצפת, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כיצד להפוך תוצרת בית מיובשת (תנור מיובש) עגבניות, עגבניות מיובשות בתנור, ו עגבניות מיובשות בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 149°. קו מעוטר גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה. מסדרים עגבניות, לקצץ בצד למטה, על תבנית אפייה מוכנה; לטפטף כל תערובת שנותרה מקערה על עגבניות.
אופים 1 שעה; להפוך עגבניות מעל ואופים עד מיובש מעט אבל עדיין רך, על 1 שעה יותר. לקלף את העור מעגבניות חמות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. מגניב, ואז לכסות ולקרר.)
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים העליון 1/2 אינץ את ראש שום, חשיפת שיני.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מקום שום צלחת קטנה ovenproof; טפטוף עם 1 שמן כף. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים עד ציפורן רכים, כ 50 דקות. מגניב. לסחוט ראש שום מלמטה כדי לשחרר שום מעורות.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
4
מבשלים תפוחי אדמה בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים עד רך כאשר פירסינג עם מזלג, על 12 דקות; ניקוז. להביא שמנת וחמאה כדי להתבשל בסיר גדול.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים תפוחי אדמה לתערובת שמנת ומחית.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ופלים מיניאטוריים של וניל
7
מערבבים שום קלוי, שקדים טחונים, מיץ לימון, ושום טרי טחון לתפוחי אדמה. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה. כסה ותן לעמוד בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש לפני השימוש.)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
להקציף חלבונים ביצה בקערה בינונית עד מקציף. חציל Dredge בחלבון ביצה, ואז פירורי לחם, ציפוי לחלוטין; מקום על תבנית אפייה. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
חום שמן צמחי במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה ל 177°. עבודה בקבוצות, להוסיף פרוסות חצילים למחבת ומטגנים עד הזהב, כ 2 דקות לכל צד. באמצעות מרית מחוררת, להעביר מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
7
מניחים 1 כף skordalia במרכז כל אחד 6 צלחות. למעלה skordalia עם 1 פרוסת חצילים, 1 כף skordalia, 1 כף בזיליקום פרוס, 1 חצי עגבניות מיובשות בתנור, 1 פרוסת חצילים, 1 כף skordalia, 1 בזיליקום כף, 1 חצי עגבניות מיובשות בתנור, ו 1 פרוסת חצילים יותר.