צ'יפס חריף
צ'יפס חריף יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 357 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, קאיין, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, ותפריט טבעוני. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. נסו תנור פיקנטי אפוי צ'יפס עם מלפפון Raita, צ'יפס , איך להכין צ' יפס בבית, ו צ'יפס לא מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מערבבים יחד מלח, קאיין, פפריקה וכוסברה.
בקומקום כבד 4 ליטר, שמן חום מעל חום מתון עד מדחום עמוק שומן רושם 325 מעלות.
בעוד שמן הוא חימום, לחתוך תפוחי אדמה לאורכו למקלות בעובי 1/4 אינץ'. מטגנים תפוחי אדמה בשמן 1 1/2 דקות (תפוחי אדמה לא יהיה זהוב) ועם העברת כפית מחוררת לנייר חום או מגבות נייר לניקוז.
שמן חום ל 350 מעלות F. להחזיר תפוחי אדמה לשמן ומטגנים עד זהב פריך, על 5 דקות.
להעביר צ 'יפס עם כפית מחוררת כדי לנקות נייר חום או מגבות נייר כדי לנקז ולזרוק צ' יפס בתערובת תבלינים.