צ'יפס מוזנח
צ'יפס מוזנח הוא טבעוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 110 קלוריות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 107 אוהדים. אם יש לך אבקת אפייה ללא אלומיניום, זרעי שומשום, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. מתכונים דומים: צ'יפס מוזנח, סלט כרוב מוזנח פשוט, ו ריבועי חטיף "גלם" מוזנחים.
הוראות
בקערה בינונית מקציפים יחד את שתי הקערות, זרעי פרג, זרעי שומשום, מלח ואבקת אפייה.
מוסיפים את השמן ומערבבים עד בשילוב.
מוסיפים את המים ומערבבים לשלב וליצור בצק. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח ללוש 4 עד 5 פעמים. מחלקים את הבצק ל 8 חתיכות שוות, מכסים במגבת תה ומאפשרים לנוח במשך 15 דקות.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
עבור קרקר חטיף דק: על משטח מקומח קלות, לרדד 1 חתיכת בצק כדי 1/16 אינץ ' ומניח על גיליון אפייה מצופה קלף. אם יש מקום על מחבת הסדין, חזור עם חתיכת בצק שנייה.
אופים על המתלה האמצעי של התנור במשך 4 דקות ואז להעיף ואופים במשך 2 עד 3 דקות נוספות או עד חום זהוב.
הסר מהתנור ומניח על מדף קירור. כאשר מגניב, לשבור לחתיכות בגודל הרצוי. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר.
עבור קרקר טבילה עבה: על משטח מקומח קלות, לגלגל את הבצק מלמעלה אבל עד 1/8 אינץ ' עבה.
אופים במשך 6 דקות בצד הראשון, ואז להעיף ולאפות עוד 4 עד 6 דקות.
להתגלגל באמצעות רולר פסטה קל מקומח. לשטח את הבצק עד שהוא יעבור דרך ההגדרה הראשונה וללכת למספר הגבוה ביותר כי רולר הפסטה שלך יאפשר מבלי לקרוע את הבצק.
אופים על פי הוראות קרקר דק.
הערה: זמני האפייה ישתנו בהתאם לעובי המדויק של הבצק וטמפרטורת התנור, ולכן צפו בהם מקרוב. לאחסן במיכל אטום עד 2 שבועות.