צ'יפס סטייק עם צ' לוט פאן הקטנה עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית תקציב עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, סטייק סינטה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו יין אדום סטייק צלע במרינדה מלא Prosciutto, Fontinan ובזיליקום עם הפחתת קברנה-שאלוט, שומר-חזיר שפשף עם שאלות-הפחתת רימון, ו תיש צלוי שנקס עם שזיפים, שאלוט, והפחתת ברנדי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מיקום 1 מתלה תנור על ההגדרה הגבוהה ביותר. מיקום מדף אחר על ההגדרה הנמוכה ביותר.
2
מחממים תנור ל 45
3
מסדרים תפוחי אדמה בשכבה אחת על סדינים אפייה. מעיל עם ספריי בישול; מפזרים 1/4 כפית מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
4
אופים ב 450 במשך 40 דקות או עד חום זהוב, ערבוב תפוחי אדמה ומחבתות סיבוב באמצע. לזרוק תפוחי אדמה עם 1 כפית קורנית.
מרכיבים שתצטרך
5
מחממים מחבת nonstick כבדה של 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
6
מפזרים את שני הצדדים של סטייק עם 1/4 כפית מלח כשר ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
7
להוסיף סטייק למחבת; לטגן 3 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר מן המחבת; לשמור על סטייק חם.
מרכיבים שתצטרך
9
להוסיף שאלוט למחבת; לטגן 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים ברנדי; מביאים לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים 1/4 כפית מלח כשר ונותר 1/4 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
13
מוסיפים חמאה, מערבבים עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
14
פרוסת סטייק.
מרכיבים שתצטרך
15
מגישים עם רוטב הפחתת מחבת שאלוט ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
16
הערה יין: מנה קלאסית זו ראויה למשחק הקלאסי שלה: קברנה סוביניון. אם המחיר הוא לא אובייקט, לבחור העליון בורדו אדום מצרפת. אבל כדי להישאר מתחת ל-30 דולר, קברנה עשיר בעל גוף מלא מקליפורניה יעשה את העבודה. שיא גייזר קברנה סוביניון 2005 הוא מציאה רק $ קארן מקניל
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.