צ'יפס פריך לפת
צ'יפס לפת פריך עשויה להיות מה שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 81 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך מלח שום, אבקת בצל, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . נסו לפת צ'יפס דיסקו, צ'יפס חריף לפת"", ו צ'יפס לפת עם קטשופ רימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). קו גיליון אפייה עם פיסת נייר אלומיניום ושומן קל.
מקלפים את הלפת, וחותכים למקלות בגודל צ 'יפס, על 1/3 על ידי 4 אינץ'.
מניחים לתוך קערה גדולה, ולזרוק עם שמן צמחי מעיל.
מניחים את גבינת הפרמזן, מלח שום, פפריקה, אבקת בצל בשקית פלסטיק resealable, ולנער לערבב.
מניחים את הלפת משומן לתוך התיק, ולנער עד מצופה באופן שווה עם התבלינים.
פרושים על תבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבחוץ הוא פריך, ואת החלק הפנימי הוא רך, על 20 דקות.