צ'יפס צ' ייב פרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צ'ייב פרמזן צ' יפס. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 65 קלוריות. מתאים ל-7 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 27 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם תפוחי אדמה אפויים, גבינת פרמזן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו צ'יפס בגריל עם מטבל צ' ייב, פרמזן-ו-צ'ייב תפוחי אדמה מוקרם, ו תפוחי אדמה פרמזן & אמנון מצופה צ'ייב (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף תפוח אדמה עם מברשת.
חותכים תפוחי אדמה לאורכו לפרוסות דקות מאוד באמצעות פורס mandoline.
מערבבים פרוסות תפוחי אדמה ושמן בקערה גדולה.
מוסיפים גבינה, עירית ומלח, וזורקים בעדינות למעיל.
מסדרים פרוסות תפוחי אדמה בשכבה אחת על גיליונות אפייה המצופים בתרסיס בישול.
אופים ב 400 במשך 18 עד 20 דקות או עד הזהב.
הערה: צ ' יפס יהיה חום בקצב שונה. צפה שבבי בזהירות, ובמהירות להסיר שבבי בודדים מהתנור כפי שהם הופכים זהב.