צ'יפס שום
צ'יפס שום יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. אם יש לכם שמן canolan, מלח כשר, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו צ'יפס בתנור שום עם איולי שום פרמזן, צ'יפס שום, ו צ'יפס שום (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד עמוק או טיגון עמוק, מוסיפים את השמן והחום ל 325 מעלות F.
חותכים את תפוחי האדמה לאורכו למקלות 1/4 אינץ'.
שים אותם בקערה של מים קרים ולתת להשרות במשך 15 דקות.
בזהירות לזרוק את תפוחי האדמה, בקבוצות, בשמן חם. מבשלים עד חום זהוב מבושל דרך, כ 5 דקות.
הגדל את טמפרטורת השמן ל 350 מעלות F. כאשר אתה מוכן לשרת, לטגן את תפוחי האדמה שוב בשמן החם עד חום זהוב ופריך, 3 עד 5 דקות.
מסננים היטב על נייר חום. בינתיים, בסיר קטן, להמיס את החמאה עם השום.
בקערה גדולה, לזרוק קומץ גדול של צ ' יפס עם חלק מחמאת השום.
מפזרים עם פרמזן, פטרוזיליה, ומלח בזמן חם.