צ'יפס שיבולת שועל עם אוכמניות וקרם פרש
מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . גשו לסופר וקנו שיבולת שועל מגולגלת, סוכר חום, קרם פרש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: צ'יפס שיבולת שועל, אפרסקים וקרם פרש, צ'יפס עם קרם פרש וקוויאר, ו קרקרים צדפה אגסים " Ie טוגנים תפוחי אדמה עם קרם פרש.
הוראות
מחממים התנור ל 177°. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף.
בקערה, לשלב את החמאה, סוכר חום, סוכר מגורען, וסירופ תירס ומערבבים עד מעורבב. מערבבים בשיבולת השועל, מערבבים היטב.
כדי ליצור את הטוגנים, שחרר את תערובת שיבולת השועל על ידי כף על גבי גיליונות האפייה מוכן, ריווח אותם על 2 1/2 אינץ ' זה מזה.
אופים, לסובב את דפי האפייה 180 מעלות בנקודת האמצע, עד חום זהוב מבעבע, כ 15 דקות.
בואו להתקרר במשך 5 דקות על סדיני האפייה. לאחר מכן, באמצעות מרית מתכת, להעביר את הצ ' יפס לצלחת שטוחה גדולה כדי להתקרר.
מחלקים את האוכמניות ואת קרם fraîche בין קערות בודדות ומניחים 2 צ ' יפס שיבולת שועל לצד או על גבי כל מנה.
צ ' יפס שיבולת שועל עשוי להתבצע יום מראש. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
Reprinted with permission from Classic Stars Derives by Emily Luchetti, (C) 2007, Chronicle Books