צ'יפס שעועית ירוקה כמעט מפורסם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צ'יפס שעועית ירוקה כמעט מפורסם. מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לך לחנות ותביא שעועית, חומץ מזוקק, פלפל קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-149 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו צ'יפס שעועית ירוקה, צ'יפס שעועית ירוקה, ו צ'יפס שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הטבילה: מחית את הרוטב, מלפפון, חזרת, חלב, חומץ, אבקת ווסאבי, פלפל קאיין, ומלח לטעום בבלנדר עד חלקה. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
הכינו את השעועית: מלאו קערה גדולה במי קרח. מביאים את המרק לרתיחה בסיר על חום גבוה.
מוסיפים את השעועית הירוקה ומבשלים עד למכרז, כ 5 דקות.
הסר את השעועית עם כפית מחוררת ולהעביר למי הקרח כדי לעצור את הבישול.
בואו להתקרר במים, ואז לנקז יבש לטפוח.
לטאטא את הביצה וחלב בקערה רדודה. שים 1/2 כוס קמח בקערה רדודה אחרת.
שלב את פירורי הלחם, את הנותרים 1/2 כוס קמח, אבקת בצל, אבקת שום, קאיין, ומלח ופלפל לטעום בקערה אחרת.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף. לזרוק את השעועית הירוקה בקמח ולנער את העודף. אחד בכל פעם, לטבול את השעועית בתערובת הביצה, לדלות בתערובת פירורי הלחם ולהניח על תבנית אפייה מוכנה. להקפיא עד הציפוי מוגדר, על 30 דקות.
מחממים שמן 3 אינץ ' בסיר עמוק מעל חום בינוני עד מדחום מטגן עמוק רושם 350 מעלות F. מטגנים את השעועית הירוקה בקבוצות עד חום זהוב, 1 עד 2 דקות.
להעביר את השעועית עם מלקחיים או רחפן למדף או מגבות נייר כדי לנקז.