צ'יפס תה ודבש
צ'יפס תה ודבש יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 72 מנות. עם 28 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, חלבונים ביצה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 6%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: צ'יפס דבש, צ'יפס שיבולת שועל דבש תות, ו דבש-צ'יפס אגוזי לוז.
הוראות
צייר את הצורה הרצויה של עוגייה על צלחת קלקר, ולאחר מכן לחתוך את הצורה עם סכין X-Acto ו להשליך צורה. אם תרצה, לגזור צורות נוספות מאותה צלחת. צלחת לקצץ, משאיר גבול 1 אינץ ' סביב סטנסיל (ים). הפוך סטנסילים יותר עם צלחות יותר אם תרצה.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°. קו תבנית אפייה גדולה עם אניה nonstick.
היכו יחד חמאה, ממתקים סוכר, דבש ועלי תה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד בשילוב היטב.
מוסיפים חלבונים ביצה 1 בכל פעם, להכות היטב לאחר כל תוספת. להפחית את המהירות לנמוך, ולאחר מכן לערבב בקמח עד רק בשילוב.
מניחים סטנסיל על אניה להפיץ את הבלילה עם מרית על סטנסיל כדי לכסות לחלוטין את הפתיחה. בזהירות להרים סטנסיל מ אניה סטנסיל יותר עוגיות באותו אופן על 1 אינץ ' בנפרד.
אופים עד הקצוות הם חום זהוב עמוק, 6 עד 9 דקות. עוגיות מגניב 1 דקה על גיליון, ולאחר מכן להעביר עם מרית למתלה כדי להתקרר לחלוטין. (כדי לסלסל עוגיות, לעטוף בזמן חם מעל ידיות של כפות עץ או סיכות מתגלגלות להתקרר.) סטנסיל ואופים יותר עוגיות עם הבלילה שנותרה.
הערות של טבחים: אם באמצעות תה רופף, דק למחוץ לפני המדידה. עוגיות לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר 1 שבוע.