צ'יפס תוצרת בית עם חמישה רטבי טבילה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל צ'יפס תוצרת בית עם חמישה רטבי טבילה. מנה אחת מכילה 536 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. אם יש לכם שמן צמחי, תפוחי אדמה russet, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו צ'יפס עם רטבים לטבילה, צ'יפס באפלו אפוי W / ראנץ' & רטבי גבינה כחולים, ו טוגנים בתנור Tex-Mex עם צ'יפוטלה ליים ראנץ ורטבים טבילה חוות אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף תפוחי אדמה, ולאחר מכן לחתוך לאורכו למקלות 1/3-אינץ ' עבה, הצללה בקערה גדולה של מי קרח. יש לשטוף תפוחי אדמה בכמה שינויים של מים קרים בקערה (יותר קרח לא הכרחי) עד שהמים נקיים.
מורחים תפוחי אדמה בשכבה אחת על כמה שכבות של מגבות מטבח כדי לנקז, ולאחר מכן לטפוח יבש.
בעוד תפוחי אדמה נשטפים ומיובשים, מחממים שמן 2 אינץ ' לאט בסיר 5-6 ליטר מעל חום בינוני-נמוך עד שהמדחום רושם 300 ° F.
כאשר השמן מוכן, להגדיל את החום לתפוחי אדמה גבוהים ומטגנים בארבע קבוצות, ערבוב מדי פעם, עד רק מבושל דרך אבל עדיין לבן, על 3 דקות. (התאם את החום כדי לשמור על השמן קרוב ל-300 ° F ככל האפשר והחזר שמן ל-300°F בין קבוצות.)
מעבירים תפוחי אדמה מטוגנים עם כפית מחוררת לתבנית אפייה מרופדת במגבות יבשות לניקוז. כאשר כל תפוחי האדמה מטוגנים פעם אחת, מגניב תפוחי אדמה לטמפרטורת החדר, על 30 דקות.
לחמם שמן על חום בינוני-גבוה עד מדחום רושם 375°f. מטגנים תפוחי אדמה שוב בארבע קבוצות, ערבוב, והתאמת חום כדי לשמור על שמן קרוב ל 375°f ככל האפשר, עד הזהב עמוק, 3 עד 4 דקות. (להחזיר שמן 375°f בין קבוצות.)
העברה עם כף מחורצת מגבות יבשות כדי לנקז בקצרה, ואז מתבלים במלח ומגישים מיד, עם רוטב (ים) לטבילה.
* תפוחי אדמה ניתן לחתוך 4 שעות קדימה ולשמור שקוע בקערה של מים קרים.* צ ' יפס יכול לעמוד בטמפרטורת החדר בין הטיגון הראשון והשני עד 2 שעות. צ ' יפס יכול להתבצע 2 שעות קדימה והשאיר בטמפרטורת החדר. מחממים על תבנית אפייה בתנור מחומם של 177°