קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות11
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צ'יפס תוצרת בית עם חמישה רטבי טבילה

צ'יפס תוצרת בית עם חמישה רטבי טבילה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל צ'יפס תוצרת בית עם חמישה רטבי טבילה. מנה אחת מכילה 536 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. אם יש לכם שמן צמחי, תפוחי אדמה russet, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו צ'יפס עם רטבים לטבילה, צ'יפס באפלו אפוי W / ראנץ' & רטבי גבינה כחולים, ו טוגנים בתנור Tex-Mex עם צ'יפוטלה ליים ראנץ ורטבים טבילה חוות אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף תפוחי אדמה, ולאחר מכן לחתוך לאורכו למקלות 1/3-אינץ ' עבה, הצללה בקערה גדולה של מי קרח. יש לשטוף תפוחי אדמה בכמה שינויים של מים קרים בקערה (יותר קרח לא הכרחי) עד שהמים נקיים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
תפוח אדמהתפוח אדמה
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מסננים במסננת גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
3
מורחים תפוחי אדמה בשכבה אחת על כמה שכבות של מגבות מטבח כדי לנקז, ולאחר מכן לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
4
בעוד תפוחי אדמה נשטפים ומיובשים, מחממים שמן 2 אינץ ' לאט בסיר 5-6 ליטר מעל חום בינוני-נמוך עד שהמדחום רושם 300 ° F.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
סירסיר
5
כאשר השמן מוכן, להגדיל את החום לתפוחי אדמה גבוהים ומטגנים בארבע קבוצות, ערבוב מדי פעם, עד רק מבושל דרך אבל עדיין לבן, על 3 דקות. (התאם את החום כדי לשמור על השמן קרוב ל-300 ° F ככל האפשר והחזר שמן ל-300°F בין קבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
שמן בישולשמן בישול
6
מעבירים תפוחי אדמה מטוגנים עם כפית מחוררת לתבנית אפייה מרופדת במגבות יבשות לניקוז. כאשר כל תפוחי האדמה מטוגנים פעם אחת, מגניב תפוחי אדמה לטמפרטורת החדר, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
לחמם שמן על חום בינוני-גבוה עד מדחום רושם 375°f. מטגנים תפוחי אדמה שוב בארבע קבוצות, ערבוב, והתאמת חום כדי לשמור על שמן קרוב ל 375°f ככל האפשר, עד הזהב עמוק, 3 עד 4 דקות. (להחזיר שמן 375°f בין קבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
8
העברה עם כף מחורצת מגבות יבשות כדי לנקז בקצרה, ואז מתבלים במלח ומגישים מיד, עם רוטב (ים) לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
1
* תפוחי אדמה ניתן לחתוך 4 שעות קדימה ולשמור שקוע בקערה של מים קרים.* צ ' יפס יכול לעמוד בטמפרטורת החדר בין הטיגון הראשון והשני עד 2 שעות. צ ' יפס יכול להתבצע 2 שעות קדימה והשאיר בטמפרטורת החדר. מחממים על תבנית אפייה בתנור מחומם של 177°
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
צ ' יפסצ ' יפס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
תנורתנור